Ariadne schiet uit de startblokken!

We zijn vertrokken! Onze gloednieuwe website staat online met een duidelijk overzicht van al onze activiteiten. Naast ons aanbod kan je hier ook studietips en interessante weetjes terugvinden. We willen immers de beste begeleiding kunnen bieden op alle momenten van de dag. Voldoet onze online informatie toch niet aan al je wensen?

Ons enthousiaste team van pedagogen en bijlesgevers staat klaar om jouw uitdagingen, of die van je kind, aan te gaan. We weten immers zelf hoe lastig studeren kan zijn en hoe een extra duwtje in de rug tot betere studieresultaten kan leiden. Ariadne wilt de rode draad zijn doorheen jouw studies. Voor hulp bij een vak of gewoon voor een luisterend oor bij moeilijke beslissingen.

Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek waar we naar de aanpak zoeken die het beste bij jou past. We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Het Ariadne-team