Bijlesgevers/repetitoren gezocht regio Leuven

Werkgever

Ariadne zoekt bijlesgevers en repetitoren voor individuele studiebegeleiding bij verschillende vakken. Deze vacature is bedoeld voor jobstudenten of zelfstandigen in bijberoep. Het aantal te presteren uren is variabel. Alle activiteiten vinden plaats in onze studieruimtes. Bezoek onze website op www.ariadne-begeleiding.be.

Functieomschrijving

Je zet je als bijlesgever in voor leerlingen/studenten uit het lager, middelbaar of hoger onderwijs, en probeert hen zo goed mogelijk te begeleiden in de richting van hun doel. Je geeft advies over hoe ze betere studiemethoden kunnen hanteren, geeft uitleg bij onduidelijke leerstof en kent de valkuilen van de vakken die je geeft.

Profiel

Je zit minstens in je derde jaar aan de universiteit of hogeschool en hebt zin om je te engageren voor leerlingen/studenten die een extra duwtje in de rug kunnen gebruiken. Alle profielen zijn welkom bij ons. We willen alle leerlingen/studenten een hogere kans op slagen kunnen bieden ongeacht welke richting ze volgen. Via onderwijs staan ze immers sterker in het leven.

Vereiste studies

Je doet momenteel hogere studies op één van de volgende niveaus of hebt reeds een overeenkomstig diploma verworven.

 • Professionele bachelor
 • Academische bachelor
 • Master

Werk gerelateerde competenties

 • Sterke vakkennis
 • Ervaring met lesgeven is een troef

Persoonlijke competenties

 • Klantgericht
 • Sociaal
 • Resultaatgericht
 • Zelfstandig
 • Flexibel

Aanbod

Wat heeft Ariadne jou te bieden?

 • Een mooie bijverdienste tegen een gepaste verloning
 • Een flexibele werkomgeving: kies zelf je uren
 • Staat mooi op je cv
 • Professionele begeleiding door het pedagogische team
 • Opleidingsmogelijkheden

Plaats tewerkstelling

Ariadne, powered by TC3

Naamsevest 84, 3000 Leuven

Hoe solliciteren?

Stuur je cv en beknopte motivatiebrief waarin je jezelf voorstelt naar

vacature@ariadne-begeleiding.be. Tip: geef zeker aan in welke vakken je uitblinkt.