Ariadne specialiseert zich in Studie- en thesisbegeleiding

Ons team bestaan uit gediplomeerde pedagogen en lesgevers die expert zijn in “leren leren” en thesisbegeleiding. Ariadne kiest ervoor om de beste van de klas te zijn in deze twee onderwerpen. We bieden je een rode draad doorheen jouw opleiding dankzij begeleiding op maat voor jong en oud. Onze begeleiders zetten zich in voor het ondersteunen van zowel leerlingen, studenten als werknemers via in eenmalige contacten of langere trajecten. Dat doen we omdat we vinden dat iedereen een extra duwtje in de rug verdient bij het verwezenlijken van zijn of haar doelen.

Studiebegeleiding

Wil je weten hoe je beter kan studeren? Zit je soms uren achter je boeken zonder resultaat? Of weet je niet hoe je aan die berg leerstof moet beginnen? Dan zijn onze sessies “leren leren” misschien iets voor jou! Er staat een sterk team van begeleiders voor je klaar met pedagogische vaardigheden, expertise én enorm veel begrip voor moeilijkheden waar je mee zit.

Thesisbegeleiding

Een duwtje in de rug nodig bij het schrijven of nalezen? Onze ervaren schrijvers en onderzoekers staan klaar met advies en een kritisch oog. We bieden twee opties aan: je kan kiezen tussen mondelinge feedback en/of geschreven feedback. Je kan bij ons terecht voor al je vragen over papers, eindwerken, bachelor- en masterproeven.