Heb je hulp nodig bij specifieke vakken? Dan is individuele bijles misschien iets voor jou!

Hoe gaat het in zijn werk?

We nodigen je uit op een eerste, volledig vrijblijvend gesprek. Dan kan bij ons op kantoor of via de telefoon. Tijdens dat gesprek gaan we samen op zoek naar de beste aanpak voor jouw specifieke vraag. Heb je last met een bepaald vak? Onze bijlesgever geeft je extra uitleg op een moment dat voor jou past.

De bijlessen gebeuren in sessies van één uur en vinden plaats in onze studieruimtes in Leuven. Om je tijd optimaal te benutten, raden we je aan om gerichte vragen voor te bereiden. Weet je niet hoe er aan te beginnen? Geen probleem, we helpen om de rode draad in de cursus te vinden.

Wie zit er in ons team?

Er staat een sterk team van bijlesgevers voor je klaar. Ze behaalden uitstekende studieresultaten en blinken uit in de vakken die ze begeleiden. Verder hebben ze sterke pedagogische vaardigheden en enorm veel begrip voor de moeilijkheden waar je mee zit.

Hoe zit het met betalingen?

We dragen transparantie en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. De afspraak is simpel: altijd hetzelfde vaste tarief. Er zijn geen verborgen inschrijvings- of registratiekosten. Je betaalt gewoon op het einde van de afspraak. Ontvang je een studiebeurs van de Vlaamse Overheid? Dan kom je misschien in aanmerking voor een verminderd tarief.

Betalingsmogelijkheden: Online overschrijving, bancontact en creditkaart. We aanvaarden geen cash.

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.

Ons volledige aanbod


Accounts

Free Trial

Projects

Projects

SSL

Storage

LAGER ONDERWIJS

SECUNDAIR ONDERWIJS

HOGER ONDERWIJS

Bachelor – Master


TOELATINGSEXAMEN 
& THESISBEGELEIDING