Zijn huistaken soms een te zware klus? Onze huiswerkbegeleiding kan de last verlichten voor kinderen én hun ouders.

Hoe gaat het in zijn werk?

We nodigen de leerling met zijn/haar ouder(s) uit op een eerste, volledig vrijblijvend gesprek. Dan kan bij ons op kantoor of via de telefoon. Tijdens dat gesprek gaan we samen op zoek naar de beste aanpak voor de noden van je kind.

Tijdens de huiswerkbegeleiding krijgt je kind individuele begeleiding van een expert in het domein waar het huiswerk over gaat. Ze zitten samen aan tafel en overlopen de agenda om een duidelijk zicht te krijgen op de opdracht. De bijlesgever laat je kind eerst zelfstandig werken en stuurt bij wanneer het nodig is. Dat kan door moeilijke leerstof nog een keer uit te leggen of de aandacht te vestigen op dingen die hij of zijn nog niet goed onder de knie heeft.

Onze huiswerkbegeleiding vindt plaats in onze rustige studieruimtes in Leuven. We komen normaal gezien niet aan huis omdat we geloven dat een neutrale plek vaak betere resultaten oplevert. Indien het gaat om een leerling met een specifieke zorgbehoefte, zoals een motorische beperking, gaan we graag op zoek naar een aangepast voorstel.

Wie zit er in ons team?

Er staat een sterk team van bijlesgevers voor je klaar. Ze behaalden uitstekende studieresultaten en blinken uit in de vakken die ze begeleiden. Verder hebben ze sterke pedagogische vaardigheden en veel begrip voor de moeilijkheden waar je mee zit.

Hoe zit het met betalingen?

We dragen transparantie en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. De afspraak is simpel: altijd hetzelfde vaste tarief. Er zijn geen verborgen inschrijvings- of registratiekosten. Je betaalt gewoon op het einde van de afspraak.

Betalingsmogelijkheden: Online overschrijving, bancontact en creditkaart. We aanvaarden geen cash. Ontvang je een studiebeurs van de Vlaamse Overheid? Dan kom je misschien in aanmerking voor een verminderd tarief.

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.

Ons volledige aanbod


Accounts

Free Trial

Projects

Projects

SSL

Storage

LAGER ONDERWIJS

SECUNDAIR ONDERWIJS

HOGER ONDERWIJS

Bachelor – Master


TOELATINGSEXAMEN 
& THESISBEGELEIDING


Bijzondere noden?

Momenteel voorzien we nog geen orthopedagogische hulpverlening of huiswerkbegeleiding die aangepast is aan specifieke leerstoornissen. Ouders met een kindje dat nood heeft aan aangepaste begeleiding, kunnen zich best wenden tot het CLB. We wijzen altijd door naar een beter geschikte instantie indien we niet de juiste expertise in huis hebben. Onze excuses voor het ongemak.