Een presentatie geven voor publiek gaat niet vanzelf; het vraagt een goede voorbereiding. Dat is niet voor iedereen even vanzelfsprekend, daarom biedt Ariadne begeleiding bij het opbouwen en oefenen van presentaties voor publiek.

Hoe gaat het in zijn werk?

We nodigen je uit op een eerste, volledig vrijblijvend gesprek. Dan kan bij ons op kantoor of via de telefoon. Tijdens dat gesprek gaan we samen op zoek naar de beste aanpak voor jouw specifieke vraag.

Heb je hulp nodig met het uitwerken van je idee, PowerPoint of wil je feedback bij het oefenen? We geven hulp en uitleg op maat van jouw specifieke opdracht.

Wie zit er in ons team?

Er staat een sterk team van professionals voor je klaar die al vele malen op het podium hebben gestaan. Zowel voor theater als voor presentaties. Verder hebben ze sterke pedagogische vaardigheden en enorm veel begrip voor de moeilijkheden waar je mee zit.

Hoe zit het met betalingen?

We dragen transparantie en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. De afspraak is simpel: altijd hetzelfde vaste tarief. Er zijn geen verborgen inschrijvings- of registratiekosten. Je betaalt gewoon op het einde van de afspraak. Ontvang je een studiebeurs van de Vlaamse Overheid? Dan kom je misschien in aanmerking voor een verminderd tarief.

Betalingsmogelijkheden: Online overschrijving, bancontact en creditkaart. We aanvaarden geen cash.

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.

Ons volledige aanbod


Accounts

Free Trial

Projects

Projects

SSL

Storage

LAGER ONDERWIJS

SECUNDAIR ONDERWIJS

HOGER ONDERWIJS

Bachelor – Master


TOELATINGSEXAMEN 
& THESISBEGELEIDING