Ariadne verzorgt professionele studiebegeleiding voor leerlingen en studenten uit het lager, middelbaar en hoger onderwijs.

Ons enthousiaste team van bijlesgevers en pedagogen staat klaar om jouw uitdagingen, of die van je kind, aan te gaan. Sommige studenten gaan op zoek naar een grote onderscheiding, terwijl anderen dolgelukkig zijn wanneer ze slagen op “dat ene vak”. Samen zetten we er onze tanden in: het team, de leerling/student en eventueel ook de ouder(s) of onderwijsinstelling.

We willen dat jouw slaagkansen verhogen. We weten immers zelf hoe lastig studeren kan zijn en hoe een extra duwtje in de rug tot betere studieresultaten kan leiden. Die steun kan ook vanuit het monitoraat komen of door bijlessen binnen de school. Maar ook zij hebben maar twee handen, daarom bieden wij een extra paar aan om je te helpen. We staan voor je klaar met studietips, uitleg en goede raad. Ons volledige aanbod kan je hier vinden.

Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek waar we naar de aanpak zoeken die het beste bij jou past.

Ariadne
Naamsevest 84
3000 Leuven
info@ariadne-begeleiding.be