Wil je beter en efficiënter leren studeren? Dankzij ons aanbod ‘leren leren’ krijgen je slaagkansen meteen een boost! Ariadne biedt professionele studiebegeleiding op maat voor leerlingen, studenten en werknemers.

Hoe gaat het in zijn werk?

We nodigen je uit op een eerste, volledig vrijblijvend gesprek. Dat kan bij ons op kantoor of via de telefoon. Tijdens het gesprek gaan we samen op zoek naar de beste aanpak bij jouw vragen. Heb je last met het plannen van de blok? Wil je een examenvorm beter leren voorbereiden? Of weet je niet hoe er aan te beginnen? Geen probleem, onze begeleiders geven advies op een moment dat voor jou past.

De sessie ‘leren leren’ gebeuren in tijdblokken van één uur en vinden plaats in onze kantoren te Leuven.

Wie zit er in ons team?

Er staat een sterk team van bijlesgevers voor je klaar. Ze behaalden uitstekende studieresultaten en blinken uit in de vakken die ze begeleiden. Verder hebben ze goede pedagogische vaardigheden en enorm veel begrip voor de moeilijkheden waar je mee zit.

Hoe zit het met betalingen?

We dragen transparantie en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. De afspraak is daarom simpel: we maken een offerte op en gaan pas aan de slag na je goedkeuring. Zo weet je steeds wat we doen en hoeveel het kost. Er zijn geen verborgen registratiekosten, je betaalt enkel een vast tarief per uur. Ontvang je een studiebeurs van de Vlaamse Overheid? Dan kom je misschien in aanmerking voor een verminderd tarief.

Betalingsmogelijkheden: Online overschrijving, bancontact of creditkaart. We aanvaarden geen cash.