Een duwtje in de rug nodig bij het schrijven of nalezen van je thesis?

Onze ervaren begeleiders staan klaar met advies en een kritisch oog. Je kan bij ons terecht voor thesisbegeleiding in het kader van papers, eindwerken, bachelor- en masterproeven. We doen zowel eenmalige begeleidingen als langdurige trajecten.

Hoe gaat het in zijn werk?

We nodigen je uit voor een eerste, volledig vrijblijvend gesprek. Het gesprek kan bij ons op kantoor plaatsvinden of via de telefoon. Bij dringende hulp is email eveneens mogelijk. We gaan samen op zoek naar de beste aanpak voor de problemen die zich voordoen bij het schrijven of nalezen van een thesis en maken een prijsofferte op.  Omdat studenten soms ver weg wonen, bieden we naast persoonlijke begeleiding ook schriftelijke begeleiding op afstand.

Je kunt kiezen uit twee soorten thesisbegeleiding: hulp bij het schrijven enerzijds en hulp bij het nalezen anderzijds. We voorzien een feedbackformulier met onze belangrijkste opmerkingen en redigeren je werkstuk steeds in Word zodat je nadien de aanpassingen gemakkelijk kunt doorvoeren.

 

Hulp bij het schrijven

We begeleiden jou of je kind in de verschillende fasen van een thesis. We geven bijvoorbeeld advies over (1) het formuleren van een goede onderzoeksvraag, (2) het zoeken naar relevante bronnen, (3) de methodologie, (4) het refereren naar bronnen, of (4) het structureren van een document. Daarnaast geven we ook taaladvies en suggesties over academisch taalgebruik. Onze begeleiding blijft beperkt tot het zoeken naar een betere formulering, begeleiders schrijven zelf geen nieuwe teksten.

Hulp bij het nalezen

Je mag terecht trots zijn op je geschreven werk. Maar het nalezen kan soms een helse klus zijn. Vooral wanneer je document steeds omvangrijker begin te worden. Een frisse blik kan dan ook wonderen doen. Leerlingen/studenten kunnen een document (in een Word-bestand) doorsturen om door ons te laten nalezen op spelfouten en grammatica. Ook het verbeteren van de structuur en lay-out behoort tot de mogelijkheden. De stress van het aanpassen van paginanummer wordt daardoor verleden tijd.

Wie zit er in ons team?

Er staat een sterk team van universitair geschoolde begeleiders en pedagogen voor je klaar. Ze behaalden uitstekende studieresultaten op masterniveau en blinken uit in het schrijven en verbeteren van thesissen. Verder zijn ze erg constructief en hebben veel begrip voor de moeilijkheden waar je mee zit.

Hoe zit het met betalingen?

We dragen transparantie en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. De afspraak is daarom simpel: we maken een offerte op en gaan pas aan de slag na je goedkeuring. Zo weet je steeds wat we doen en hoeveel het kost. Er zijn geen verborgen registratiekosten, je betaalt enkel een vast tarief per uur. Ontvang je een studiebeurs van de Vlaamse Overheid? Dan kom je misschien in aanmerking voor een verminderd tarief.

Betalingsmogelijkheden: Online overschrijving, bancontact of creditkaart. We aanvaarden geen cash.